2 Dakika Kural için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın güvenliği gerektiren rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin daha faik başüstüneğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın kapılarında ivedili durumlarda içeriden dışarı selim eylem sözcük konusu başüstüneğu ciğerin, insanların panik bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve lafız konusu harekete icazet vermesi gerekir.

Kimlik ve sertifikalar: Yangın kapısı seçerken, bapnın oranlı standartlara ve yönetmeliklere şık olup olmadığını tayin etmek dâhilin etiket ve sertifikalar muayene edilmelidir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir sair özelliği kilit + karakol seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın merdiveni kapısının nasıl açıldığını öğrenmek yangın anında bile kolaydır fakat elan öncesinde yangın ile ilişkin tatbikatlarda bapnın elbette açıldığını işaret etmek gerekir.

Yangın kapısı acil çıkış kucakin kullanılacaksa o dönem lazım koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın dayanıklılık belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac kalınlığının da en az 1.

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dayanımlidir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edilmiş olduğu projeyi güvenli ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın kapıları yangın takkadak, binalarda bölümler arası yangın intikalini sınırlı bir gün aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine imkân sağlayıcı kapılardır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen Yangın çıkış kapısı istanbul “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın aracısız çatı dışına açılması gerekir.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış bapsı boyanabilir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en müsait paha politikamıza yakışır olacak şekilde üretilir.

Bu tür yangın merdiveninin çizgi özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayan tasavvurıdır. Kullanılmadığında merdiven onat bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana mevla binalar veya bedii kaygıların bir faktör evetğu binalar için tatminkâr hale getirir.

Report this wiki page